Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι κύριοι τομείς διδασκαλίας του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής συνοψίζονται ως εξής:

·         Γνώση και χρήση των σκευών, υλικών,  εργαλείων και συσκευών της κουζίνας

·         Βασικές δεξιότητες για τις δραστηριότητες στην κουζίνα

·         Γενικές γνώσεις  για τα τρόφιμα και τη διατροφή

·         Καθαριότητα και υγιεινή στην κουζίνα, κανόνες ασφαλείας

·         Παρασκευή φαγητών, γλυκών, ροφημάτων, εδεσμάτων ατομικής και μαζικής εστίασης